Koszyk

<h2>Kwiaciarnia internetowa w Krakowie - doręczanie kwiatów w Krakowie i okolicy</h2>

<h3>Kwiacarnia internetowa Kraków - przyjmujemy płatności kartami płatniczymi oraz przelewami bankowymi za pośrednictwem eService</h3>

Znajdź nas na Facebooku

Ostatnio dodany
Produkt losowy

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.kwiatostacja.com
1. Informacje ogólne
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług Kwiatostacja s.c. J. Dzidek, M. Kłodnicka poprzez sklep internetowy www.kwiatostacja.com.
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest
Kwiatostacja s.c. J Dzidek, M. Kłodnicka  z siedzibą w Krakowie, ul Kapelanka 15   NIP 6762399297 REGON 120937900
3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu realizacji zamówienia złożonego w sklepie intenetowym www.kwiatostacja.com
8. Dane osobowe pozostawione w serwisie służą do prawidłowej realizacji zamówienia – są udostępnione tylko firmie kurierskiej i nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim w innych celach, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. W tej kwestii prosimy o kontakt: info@kwiatostacja.com. W celu usprawnienia obsługi prosimy o podanie numeru zamówienia, daty jego złożenia itp.
10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.kwiatostacja.com Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce – O Firmie.